Massage-Terschelling

Ervaringen

Wilt je je eigen ervaringen plaatsen, stuur ons een mailtje.
Onderstaand ervaringen van onze klanten:
Will en Geert
Een fantastische midweek gehad in appartement Noordenwind op Terschelling. We hebben een geweldig leuke en leerzame massage workshop gevolgd onder de bezielende leiding van Gherina en Karin. En ook de catering was zeer goed verzorgd, met dank aan Adriaan en Cees. Gelukkig werkte het weer ook mee, zodat we tussen de workshops door ook konden genieten van alles wat Terschelling zo mooi maakt: zon, zand, wind, natuur, rust en lekker eten en drinken. Al met al een zeer goed verzorgde en fantastische midweek. Een aanrader!
Johan Gunst
Niet twijfelen, gewoon doen! Heerlijk!
Jan en Ellen
Wat een fantastische ervaring! Zo goed krijgt je het nergens. Jullie zijn echt fantastisch.
Peter Benedick
"De laatste week van januari een week vakantie gehad op Terschelling. Bij aankomst direct gekeken naar een mogelijkheid voor een massage en kwam zo bij Massage-Terschelling terecht. Ik heb ervaring met veel massagevormen en daarmee ook de ruimtes waarin deze massages worden gegeven en kan niet anders zeggen dan dat dit het allemaal overtrof. Heerlijk warme en comfortabele ruimte, verwarmd bed en warme massage-olie. Wat een verrijking en wat ontspannend! Mooi en rustig ingericht en erg veel aandacht voor de client. Ben eerst alleen geweest en in het weekend nog een keer met mijn vrouw die met dezelfde ervaring(-en) als ik naar buiten liep. Hartelijk bedankt Gherina en Karin!"
Peter Tijs
Heerlijke ontspanningsmassage gekregen van Gherina. Een absolute aanrader!
Remy van Gelder
Heerlijke massage gehad. Met veel aandacht en zorg in een hele fijne ruimte. Je voelt je welkom en massage is bijzonder prettig en ontspannend.
Monique Koostra
Heerlijke massage en na 2 jaar is mijn nek nog steeds vrij van pijn, als ik op mijn buik lig!
Amanda Bloklander
Net genoten van een heerlijke ontspanningsmassage wat absoluut voor herhaling vatbaar is. Alles was perfect.. Een absolute aanrader voor iedereen! Volgende keer als ik op Terschelling ben, kom ik zeker weer terug! Bedankt
Sieta de Vries-Heslinga
Vanmiddag genoten van een superfijne massage. Echt top!! Zie alweer uit naar de volgende keer.
Ilona Straatman
Een plekje om altijd weer naar terug te keren. Fantastische goede massages! Niet alleen professioneel maar vooral met passie. Dames jullie maken ons verblijf op Terschelling iedere keer weer een feest. De kers op de taart!
Lissette Wansink
Heerlijke ontspannende massage . Gherina schepte de mogelijkheid om te kunnen genieten. Ik was vrolijk en geinspireerd bij vertrek, Bedankt !
Mirjam Kuiper
Helemaal Zen na een geweldige massage van Karin bij massage Terschelling. Een echte aanrader! Vakkundig, vertrouwd, met toewijding en passie.
Paul
Ben deze vakantie 2 keer geweest, geweldig! Had veel last van mijn benen (heeft te maken met mijn ziekte) en ook veel hoofdpijn. De rust van het eiland, maar zeker ook de massages hebben er goed aan gedaan....bijna klachtenvrij. Tot volgend jaar!
John en Dorine Kempen
We zijn een midweek op Terschelling voor een sap- kuur, heerlijk 2 duo- massages kunnen boeken bij Karin en Gherina, het waren twee fantastische full-body massages van 70 minuten. Echt heel erg fijn, we voelden ons helemaal thuis bij deze bekwame vrouwen die totale ontspanning brachten met kundige weldadig warme handen. Ze verstaan hun vak echt heel erg goed, na vele malen gemasseerd te zijn, was dit zonder twijfel de allerbeste ervaring ooit!! De volgende keer als we Terschelling bezoeken, komen we zeker terug om hiervan te genieten... herboren zijn we!! Lieve groet John & Dorine Kempen uit Heemskerk
Carin Schreurs
Heerlijke ontspanningsmassage ondergaan in een prettige, rustige ruimte door een lieve masseuse. Voelde vertrouwd en dat vindt ik heel belangrijk. Dank daarvoor Gherina.
Chantal van Grondelle
Vanmiddag heerlijk mogen genieten van een duo massage samen met Christian Snepvangers. Het was super!
Remy van Gelder
18 okt. 2016 Heerlijke massage gehad. Met veel aandacht en zorg in een hele fijne ruimte. Je voelt je welkom en massage is bijzonder prettig en ontspannend.
Charles
The best ever!
Rita
Ik vond de massage heerlijk en heb er erg goed op geslapen en ben ook uitgerust opgestaan. En ... wat fantastisch dat ik zo vanuit Noordenwind naar de massageruimte toe kon lopen en na afloop meteen mijn bed in! Heerlijk. Terschelling, appartement Noordenwind en de massages zijn een goed medicijn, ik knap er erg van op!
Jan en Tiny
We kijken nog steeds met plezier terug op een weekje vakantie in oktober 2015 op Terschelling Bij jullie geweest voor de duo-massage en een massage-workshop gevolgd. Tijdens de laatste veel geleerd en dus bij John Keet tafel etc. besteld en thuis het geleerde in praktijk brengen. Heerlijke ontspanning. Dank jullie wel! We komen terug.
Jaap
Complimenten! Het is lang geleden dat ik zo'n diepe ontspanning heb bereikt. Dank je wel Gherina.
Elly
Wauw.........fantastisch,ik kom zeker terug!
Maarten
'Wat een heerlijke massage', ik heb al heel wat massages gehad, maar deze komt met stip binnen in mijn top 3'
Jenny en Sieme
" Een weekendje Terschelling is al heerlijk, maar een massage bij Karin maakt dit nog completer. Mijn vriend en ik hebben allebei een geweldige integratieve massage van haar gehad. Ze neemt de tijd, stelt je op je gemak en zorgt ervoor dat je volledig ontspannen de deur uit gaat. Echt een aanrader voor iedereen (en het geld meer dan waard) ! "
Sonja
Wat een fijne sapvast-week was het en wat een fijne plek om te zijn! Ik voel me helemaal schoon en fit, en ben ook een paar kilo's lichter. De sappen waren niet alleen heel erg lekker, maar ook zeer gevarieerd. En dan ook nog jullie zalige massages mogen ontvangen. Dank je wel!
Ada
Nadat ik dit jaar zelf een heerlijke ontspanningsmassage had ondergaan bij Gherina, kwam ik er via de website achter dat je bij Massage-Terschelling ook een workshop massage kon volgen. Samen met nog 2 andere cursisten heb ik hier aan deelgenomen van 7 t/m 9 november. In de 5 dagdelen dat de cursus gegeven werd hebben we veel geleerd in een relaxte sfeer. Het was natuurlijk ook luxe om met 3 cursisten 2 "juffen" te hebben, waardoor we bijna priveles kregen;-) We verbleven in het aangrenzende appartement en gebruikten daar ons ontbijt. Lunch en diner stonden voor ons klaar, dus na gedane arbeid was het goed.....eten! Naast het programma was er ook nog tijd voor een wandeling naar t wad en langs het strand. Fijne bijkomstigheid voor een Schylgeganger! Steekwoorden voor dit weekend waren: gastvrijheid, gezelligheid, inspannend (masseren leren), ontspannend (gemasseerd worden), humor, leerzaam en dit alles in een veilige, leuke omgeving. Met meer wijsheid dan ik kwam EN met de cursusmap onder m'n arm vertrok ik weer naar huis, alwaar ik hoop het geleerde af en toe in de praktijk te kunnen brengen bij familie en vrienden. Ik vond het een heerlijk weekend, met dank aan de medecursisten, Gherina en Karin met hun mannen, honden, katten en kippen.
Jacqueline
Dank je wel voor een heerlijke massage vanmiddag. Ik heb wel vaker massages gehad, maar ben zelden zo ontspannen naar buiten gelopen als bij jullie. Warme sfeer, warme handen en diepe ontspanning. Zeker voor herhaling vatbaar!
Danielle
Wat een ervaring, sapvasten.... Opvallend dat ik na de vijf dagen vasten helemaal geen last meer heb van mijn 'opvliegers'! Daar ben ik erg blij mee, ook met mijn energieniveau, dat is weer helemaal op peil.
Wolf
Wat een ontzettend lekkere massage! Wanneer kan ik weer?
Mw De Jong (78)
Dit was mijn eerste ervaring met massage. Samen met mijn dochter ontzettend van de duo-massage genoten. Ik vind het zeker voor herhaling vatbaar!
Anneke
Ik heb nog nooit zo'n heerlijke massage gehad!
Sandra van D.
Door een aantal spier en lichaamsproblemen (hoge spierspanning, fibromyalgie e.d.) heb ik iedere dag pijn. De ene keer gaat het wel maar soms zijn er dagen dat het gewoon niet wil. Hierdoor ben ik begonnen met mijzelf te trakteren op lichaamsmassages. En dat laat ik heel graag doen door Karin. Door haar massages kan ik echt compleet ontspannen van het puntje van mijn hoofd tot in mijn tenen. De combinatie van warme olie, zeer warme (en warmte uitstralende) handen en de massage technieken van Karin is dan echt puur genieten en ontspannen. Een aanrader voor iedereen!!
Annemieke
Ik heb spontaan een afspraak voor mijn man gemaakt naar aanleiding van een bezoek aan jullie site. Ben benieuwd hoe hij de massage zal ervaren.
Sandra
In 1 woord "Heerlijk" echt puur ontspannen!
Ingrid
Ik vond het, om het in een woord te zeggen: heerlijk! Ik raad iedereen aan om bij jou te komen. Bedankt voor de goede massage en ik maak gauw weer eens een afspraak. Ps leuke pagina heb je.
Francine
Vooraf vond ik het spannend en dat was het ook! Het is een goede ervaring geworden. Het kan tussen m'n oren zitten maar ik had vandaag het gevoel alweer meer buffer te hebben en "losser" rond te lopen! Een volgende keer zal ik dit moeten -en gaan- staven. Zoals ik al zei op 1 been kan je niet lopen dus ik bel binnenkort weer.
Annelies
Ik kom uit Veenendaal en heb tijdens mijn dagen op Terschelling elke dag een massage geboekt. Na de massage voelde ik me heel ontspannen en ervaarde een soort van geestelijk vrij-zijn.
Anton
Vandaag mijn eerste massage gehad na een orthopiebezoek en ik moet zeggen dat dit niet de laatste keer zal zijn de volgende afspraak komt snel zoals al gezegd. Het was fijn om pijn niet meer te voelen. Tot de volgende keer.