Massage-Terschelling

Massage Workshop op Terschelling

Je maakt kennis met de basistechnieken uit de Integratieve Massage.
Na afronding van de workshop kun je iemand een heerlijke ontspanningsmassage geven.

De workshop kan worden gegeven aan een groep die je zelf samenstelt. Je kunt samen met je partner komen, een goede vriend, vriendin, of met collega's, wat je maar wilt.

Daarnaast is het ook mogelijk om individueel in te schrijven voor een massageweekend. De data waarop deze weekenden worden gegeven staan verderop op deze pagina.

Je verblijft in een mooie boerderij in het dorpje Hoorn op Terschelling, waar ook de workshop gegeven zal worden.
De boerderij beschikt over verschillende appartementen. In ieder appartement kunnen 2-4 personen slapen. De appartementen beschikken over een douche, een woonkamer en een keuken. Ook is er een tuin bij de boerderij.
De afstand van de accommodatie tot het wad is ongeveer 200 meter en tot het Noordzeestrand ongeveer 2500 meter.
Fietsen zijn te huur in het dorp.

We plannen ruim voldoende tijd in om ook te genieten van het mooie eiland Terschelling.

Aanmelding

Als je met een eigen groep(je) de workshop wilt komen volgen, dan is er veel mogelijk qua invulling en planning van een Massage Workshop.

Na afloop van de workshop ontvang je een cursusmap met alle technieken die zijn geleerd en er wordt een persoonlijk certificaat uitgereikt waarop staat welke workshop je hebt gevolgd.

Een massageworkshop zou er bijvoorbeeld zo uit kunnen zien in een weekend:

Het weekend begint op vrijdag om 17.30 uur en duurt tot maandagochtend 10 uur. De 4 dagdelen waarop je leert masseren worden verdeeld over deze dagen. Je kunt er ook voor kiezen een dag vrij te plannen.

De prijs voor een massage workshop is dan (4 dagdelen, inclusief 3 overnachtingen, 3x ontbijt, 2x lunch en 2x diner) bedraagt € 395 per persoon. Het aantal deelnemers is minimaal 4 en maximaal 8.

Voor opgave, vragen, overleg of andere informatie kun je het contactformulier invullen en versturen. Je kunt ook via de mail of telefonisch contact opnemen (0562 44 50 40).