telefoon

0626704480

Werkdagen

Maandag-Zaterdag 9u-17u

Puur en duurzaam verwenpakket

Ik wil graag wat met jullie delen waar ik helemaal enthousiast van word. Een tijdje terug ben ik benaderd door Simone van Berghem (op instagram bekend als @missjetrebel) die prachtige dingen maakt op haar naaimachine.

Ze is enthousiast gebruiker van de make-up reiniger die ik voor haar heb samengesteld. De make-up reiniger is een combinatie van lavendel en frankincense (wierook) aangevuld met gefractioneerde kokosolie. Het is een heerlijke geur van drie pure oliën van DōTERRA.

Simone had een fantastisch idee. Ze wilde graag met mij een project doen, waarbij we haar kunst en creativiteit met mijn kennis van de oliën combineren. Dit heeft geresulteerd in een pakket van wasbare wattenschijven en een make-up reiniger in een katoenen zakje. Een echt verwenpakket, met pure oliën plus zachte, duurzame gezichtsreinigers.

Wil je ook zo’n setje kopen? Neem contact met me op. Ook na moederdag!

aanbevolen artikels

Chat openen
1
Wil je een afspraak maken?